nieuws

Naamspromotie Hoek van Holland in beton

bouwbreed Premium

Met een knipoog naar Hollywood werkt de deelraad van Hoek van Holland aan een plan om de naam van de badplaats in de duinen langs de Nieuwe Waterweg uit te beelden in veertien betonnen letters van 5 meter hoog. De tekst zou verlicht kunnen worden door ledlampjes in diverse kleuren. Een Nederlandse lampenfabrikant zou zijn medewerking al hebben toegezegd, volgens deelraadsvoorzitter Paddy Roomer. Hij denkt dat het plan goede kans van slagen heeft omdat ook verschillende betonfabrikanten – waarvan Roomer de naam niet wil noemen – al interesse hebben getoond.

Met een knipoog naar Hollywood werkt de deelraad van Hoek van Holland aan een plan om de naam van de badplaats in de duinen langs de Nieuwe Waterweg uit te beelden in veertien betonnen letters van 5 meter hoog. De tekst zou verlicht kunnen worden door ledlampjes in diverse kleuren. Een Nederlandse lampenfabrikant zou zijn medewerking al hebben toegezegd, volgens deelraadsvoorzitter Paddy Roomer. Hij denkt dat het plan goede kans van slagen heeft omdat ook verschillende betonfabrikanten – waarvan Roomer de naam niet wil noemen – al interesse hebben getoond.
De deelgemeente hoopt de stuntletters vooral te kunnen betalen uit sponsorgelden, want de 150.000 euro die het plan kost heeft de Hoek niet in kas.

Reageer op dit artikel