nieuws

Minder legionella met twee-in-één-buis

bouwbreed Premium

Veiliger drinkwater tegen lagere kosten, belooft Geberit met zijn nieuwe Inliner circulatieleiding. Die bestaat in feite uit twee leidingen: de circulatieleiding zit in de warmwaterleiding van de aanvoerleiding. Hierdoor komt er nog maar één leiding in de schacht. Deze constructie vermindert het buisoppervlak en spaart zo energie. De koudwaterleiding wordt ook minder opgewarmd wat de kans op een legionella-uitbraak verkleint. Door van twee leidingen één te maken zegt Geberit de installatiekosten te verminderen.

Veiliger drinkwater tegen lagere kosten, belooft Geberit met zijn nieuwe Inliner circulatieleiding. Die bestaat in feite uit twee leidingen: de circulatieleiding zit in de warmwaterleiding van de aanvoerleiding. Hierdoor komt er nog maar één leiding in de schacht. Deze constructie vermindert het buisoppervlak en spaart zo energie. De koudwaterleiding wordt ook minder opgewarmd wat de kans op een legionella-uitbraak verkleint. Door van twee leidingen één te maken zegt Geberit de installatiekosten te verminderen.

Reageer op dit artikel