nieuws

Met de Boxit aan blijft mobieltje zelfs drijven

bouwbreed Premium

Na het telefooncondoom en de Aquapac is nu ook de Boxit verkrijgbaar in Nederland. Volgens de importeur is dit ventilerende jasje voor mobiele telefoons stof- en waterdicht.

De in Portugal ontwikkelde Boxit is gemaakt van hoogwaardig kunststof en geschikt voor bijna alle mobiele telefoons. In het bovendeksel van audio membraam zitten gaatjes die kleiner zijn dan watermoleculen. Daardoor ademt het hoesje als het ware en is bellen in weer en wind mogelijk, terwijl de telefoon vrij blijft van vocht en condens. Volgens Frits Beenhakker, van Boxit Benelux is het jasje volgens hem geschikt voor iedereen die zijn mobiele telefoon buitenshuis gebruikt. “Voor mountainbikers, skiërs, maar ook voor bouwvakkers en stukadoors biedt dit ding uitkomst.” Met een Boxit aan blijft een mobieltje drijven. Vanaf 25 euro is het beschermjasje in de winkel verkrijgbaar.
Nederland kon al een keer eerder kennismaken met de Boxit. Toen was het geen succes. Beenhakker: “De vorige importeur deed weinig aan marketing. Wij geloven dat de markt nu rijp is voor de Boxit.”
De Boxit is verkrijgbaar in twee afmetingen in vier kleuren.

Reageer op dit artikel