nieuws

Koelcompressoren

bouwbreed

GroningenOp het dak van het Groninger Museum plaatsen medewerkers van de Unica Installatiegroep vier koelcompressoren. Om de gevaartes te kunnen plaatsen, moest een groot gat in het dak worden gemaakt. Voor dat deel van het karwei tekende aannemer Van Wijnen, het bedrijf dat destijds het museum bouwde. Zodra de compressoren zijn geplaatst wordt de apparatuur aangesloten en ingeregeld. Vervolgens worden ze op 17 november in gebruik genomen. De bezoekers van het kunstkabinet ondervinden geen hinder van de werkzaamheden, zo verzekert een woordvoerder van het Groninger Museum. “We blijven de komende weken gewoon open voor het publiek.”

GroningenOp het dak van het Groninger Museum plaatsen medewerkers van de Unica Installatiegroep vier koelcompressoren. Om de gevaartes te kunnen plaatsen, moest een groot gat in het dak worden gemaakt. Voor dat deel van het karwei tekende aannemer Van Wijnen, het bedrijf dat destijds het museum bouwde. Zodra de compressoren zijn geplaatst wordt de apparatuur aangesloten en ingeregeld. Vervolgens worden ze op 17 november in gebruik genomen. De bezoekers van het kunstkabinet ondervinden geen hinder van de werkzaamheden, zo verzekert een woordvoerder van het Groninger Museum. “We blijven de komende weken gewoon open voor het publiek.”
Foto: Jos Schuurman; tekst: Mario Silvester

Reageer op dit artikel