nieuws

Kantorenpark bij snelwegen Barneveld

bouwbreed Premium

In de oksel van de A30 en de A1 bij Barneveld komt een kantorenpark. De gemeente Barneveld en Heilijgers Projectontwikkeling uit Amersfoort hebben de plannen voor Harselaar Centrum intussen gepresenteerd.

In de oksel van de A30 en de A1 bij Barneveld komt een kantorenpark. De gemeente Barneveld en Heilijgers Projectontwikkeling uit Amersfoort hebben de plannen voor Harselaar Centrum intussen gepresenteerd.
Op Harselaar Centrum komt het komende decennium ruimte voor maximaal 75.000 vierkante meter kantoorruimte, 10.000 vierkante meter bedrijfsruimte en 5000 vierkante meter horeca. De locatie moet het visitekaartje worden van het bedrijventerrein Harselaar. De gemeente Barneveld is bezig met de herstructurering van dit gebied, met daarin ook een tunnel onder de spoorlijn Amersfoort-Apeldoorn en het nieuwe intercitystation Barneveld-Noord.

Reageer op dit artikel