nieuws

Imtech versterkt zichmet ILS in Oostenrijk

bouwbreed Premium

Imtech neemt het Oostenrijkse bedrijf ILS over. De onderneming uit Linz realiseerde vorig boekjaar met 225 medewerkers een omzet van 65 miljoen euro. “Met de overname krijgen we vaste voet in Oostenrijk, een van de landen waar we naar een sterke strategische positie streven”, zegt bestuursvoorzitter René van der Bruggen.

Imtech neemt het Oostenrijkse bedrijf ILS over. De onderneming uit Linz realiseerde vorig boekjaar met 225 medewerkers een omzet van 65 miljoen euro. “Met de overname krijgen we vaste voet in Oostenrijk, een van de landen waar we naar een sterke strategische positie streven”, zegt bestuursvoorzitter René van der Bruggen.
ILS blijft functioneren onder het huidige management.
Volgens de topman van Imtech past de aankoop prima bij de verdere versterking van de onderneming op het vlak van de informatie- en communicatietechnologie. Eerder dit jaar lijfde het concern ict-bedrijven in Groot-Brittannië en België in. Ook werd de positie in Duitsland en Zwitserland versterkt. Het in 1994 opgerichte ILS is in Oostenrijk de belangrijkste partner van computerreus IBM.

Reageer op dit artikel