nieuws

Heidelberg koopt leningen terug

bouwbreed

Bouwstoffenconcern Heidelberg Cement versterkt zijn eigen vermogen door in april 1999, januari 2008 en oktober 2007 opgenomen leningen ter waarde van 1,78 miljard euro tot een hoogte van 200 miljoen euro terug te kopen. De transactie wordt ingezet vanwege de momenteel gunstige marktomstandigheden. Heidelberg Cement haalt de benodigde middelen uit zijn kasstroom. Vorig jaar stak het bouwstoffenconcern zich flink in de schulden door voor 14 miljard euro op het Europese continent Hanson over te nemen.

Bouwstoffenconcern Heidelberg Cement versterkt zijn eigen vermogen door in april 1999, januari 2008 en oktober 2007 opgenomen leningen ter waarde van 1,78 miljard euro tot een hoogte van 200 miljoen euro terug te kopen. De transactie wordt ingezet vanwege de momenteel gunstige marktomstandigheden. Heidelberg Cement haalt de benodigde middelen uit zijn kasstroom. Vorig jaar stak het bouwstoffenconcern zich flink in de schulden door voor 14 miljard euro op het Europese continent Hanson over te nemen.

Reageer op dit artikel