nieuws

Friesebrug

bouwbreed

Twaalf betonnen brugliggers die nodig zijn bij de aanleg van de Friesebrug in Alkmaar zijn gisteren gemonteerd. De langste brugligger meet 22 meter. De zwaarste weegt bijna 43 ton. Daarom werd tijdens de werkzaamheden een 400 tons telekraan ingezet. De Friesebrug in Alkmaar is een project van aanneemcombinatie M.N.O Vervat en K. Dekker uit Krabbendam. De kosten ervan bedragen ruim 11 miljoen euro. Volgend jaar wordt het karwei afgerond.

Twaalf betonnen brugliggers die nodig zijn bij de aanleg van de Friesebrug in Alkmaar zijn gisteren gemonteerd. De langste brugligger meet 22 meter. De zwaarste weegt bijna 43 ton. Daarom werd tijdens de werkzaamheden een 400 tons telekraan ingezet. De Friesebrug in Alkmaar is een project van aanneemcombinatie M.N.O Vervat en K. Dekker uit Krabbendam. De kosten ervan bedragen ruim 11 miljoen euro. Volgend jaar wordt het karwei afgerond.

Reageer op dit artikel