nieuws

Fluor neemt Belgische Unec Engineering over

bouwbreed Premium

Fluor heeft het Belgische bedrijf Unec Engineering overgenomen. Unec Engineering is gevestigd in Antwerpen en richt zich met haar 150 medewerkers op plant engineering en de kleinere kapitaalsinvesteringen. Unec voert projecten uit voor gerenommeerde klanten in de chemische en petrochemische industrie, de energiesector alsmede de metaalindustrie, met name in het Antwerpse havengebied.

Fluor heeft het Belgische bedrijf Unec Engineering overgenomen. Unec Engineering is gevestigd in Antwerpen en richt zich met haar 150 medewerkers op plant engineering en de kleinere kapitaalsinvesteringen. Unec voert projecten uit voor gerenommeerde klanten in de chemische en petrochemische industrie, de energiesector alsmede de metaalindustrie, met name in het Antwerpse havengebied.
Fluor heeft al kantoren in Bergen op Zoom en Rotterdam die gelijksoortige diensten aanbieden in Zuidwest Nederland en het Botlekgebied.
In het Antwerpse havengebied zitten vestigingen van een groot aantal bedrijven die elders in de wereld tot de vaste klantenkring behoren van Fluor. De afgelopen twintig jaar werden de Belgische en Nederlandse klanten bediend vanuit de Fluor-kantoren in Rotterdam en Bergen op Zoom voor de uitvoering van de investeringsprojecten en de optimalisaties aan hun installaties in de regio.

Reageer op dit artikel