nieuws

Corporatie bouwt Cios-pand in Goes

bouwbreed Premium

Corporatie RWS gaat het nieuwe pand van sportopleiding Cios in Goes bouwen. Aanvankelijk zou ROC Zeeland dat doen, maar de Goese corporatie neemt de opdracht over en gaat de nieuwbouw na oplevering verhuren aan de onderwijsinstelling. De bouwkosten bedragen 5,7 miljoen euro. De bouw start binnenkort en moet bij de start van het nieuwe schooljaar zijn. Het gebouw grenst aan Goese Schans, het havengebied waar de komende tien jaar ongeveer 2000 woningen gebouwd worden. Samen met de gemeente Goes, Proper Stok en Van Garderen 0x26 Dekker maakt RWS deel uit van de grondexploitatiemaatschappij die de wijk gaat ontwikkelen. De gemeente heeft het bestemmingsplan Goese Schans, voorheen Waterstad, vorige maand goedgekeurd.

Corporatie RWS gaat het nieuwe pand van sportopleiding Cios in Goes bouwen. Aanvankelijk zou ROC Zeeland dat doen, maar de Goese corporatie neemt de opdracht over en gaat de nieuwbouw na oplevering verhuren aan de onderwijsinstelling. De bouwkosten bedragen 5,7 miljoen euro. De bouw start binnenkort en moet bij de start van het nieuwe schooljaar zijn. Het gebouw grenst aan Goese Schans, het havengebied waar de komende tien jaar ongeveer 2000 woningen gebouwd worden. Samen met de gemeente Goes, Proper Stok en Van Garderen 0x26 Dekker maakt RWS deel uit van de grondexploitatiemaatschappij die de wijk gaat ontwikkelen. De gemeente heeft het bestemmingsplan Goese Schans, voorheen Waterstad, vorige maand goedgekeurd.

Reageer op dit artikel