nieuws

Cisco introduceert TelePresence

bouwbreed Premium

Cisco heeft in het Taj Hotel in Londen een kamer omgebouwd voor publieke toepassing van TelePresence techniek. In de kamer staat een halve vergadertafel tegenover een aantal videoschermen. Daarop verschijnt de andere helft van de vergadertafel, die in werkelijkheid bijvoorbeeld in het Taj Hotel in Boston of Mumbai staat. In totaal kunnen tweemaal negen mensen aan een bijeenkomst deelnemen. Volgens Cisco kunnen veel reiskosten bespaard worden door toepassing van de TelePresence techniek. Voor de deelnemers is het een levensechte ervaring. De huurprijs van een vergaderkamer loopt van 299 tot 899 dollar per uur. Cisco heeft voor zichzelf wereldwijd zo’n 300 TelePresence-ruimtes in gebruik.

Cisco heeft in het Taj Hotel in Londen een kamer omgebouwd voor publieke toepassing van TelePresence techniek. In de kamer staat een halve vergadertafel tegenover een aantal videoschermen. Daarop verschijnt de andere helft van de vergadertafel, die in werkelijkheid bijvoorbeeld in het Taj Hotel in Boston of Mumbai staat. In totaal kunnen tweemaal negen mensen aan een bijeenkomst deelnemen. Volgens Cisco kunnen veel reiskosten bespaard worden door toepassing van de TelePresence techniek. Voor de deelnemers is het een levensechte ervaring. De huurprijs van een vergaderkamer loopt van 299 tot 899 dollar per uur. Cisco heeft voor zichzelf wereldwijd zo’n 300 TelePresence-ruimtes in gebruik.

Reageer op dit artikel