nieuws

Bouygues zet voet opbouwmarkt Amerika

bouwbreed Premium

De Franse aannemer Bouygues Construction heeft een contract ter waarde van 230 miljoen binnengehaald voor het ontwerpen, bouwen en onderhouden van een ziekenhuis in het Canadese Surrey. De opdracht is Bouygues’ eerste bouwopdracht in Noord-Amerika.

De Franse aannemer Bouygues Construction heeft een contract ter waarde van 230 miljoen binnengehaald voor het ontwerpen, bouwen en onderhouden van een ziekenhuis in het Canadese Surrey. De opdracht is Bouygues’ eerste bouwopdracht in Noord-Amerika.
Bouygues Construction werkt bij het pps-project samen met de eigen elektrotechnische zuster ETDE en de Britse bank HSBC. De Franse bouwer zet een complex van 30.000 vierkante meter neer met een dag-operatievoorziening en een polikliniek. Het project moet over ruim twee jaar worden opgeleverd en wordt daarna voor dertig jaar beheerd door ETDE. Bouygues bouwt al sinds het begin van de jaren tachtig ziekenhuizen en zegt daarmee inmiddels een ruime ervaring opgebouwd te hebben.

Reageer op dit artikel