nieuws

Blikvanger

bouwbreed Premium

Het bijzondere metselwerk van dit pand aan de Joubertstraat in Amsterdam is een regelrechte blikvanger. Hecon Bouwgroep uit De Goorn realiseert er in opdracht van stadsdeel Oost-Watergraafsmeer een multifunctioneel centrum in de stijl van de Amsterdamse School. Architect Marlies Rohmer laat het gebouw hiermee aansluiten bij de omgeving. Het project is mede mogelijk gemaakt door het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling. De oplevering staat gepland in december. Foto: Ronald Bakker

Het bijzondere metselwerk van dit pand aan de Joubertstraat in Amsterdam is een regelrechte blikvanger. Hecon Bouwgroep uit De Goorn realiseert er in opdracht van stadsdeel Oost-Watergraafsmeer een multifunctioneel centrum in de stijl van de Amsterdamse School. Architect Marlies Rohmer laat het gebouw hiermee aansluiten bij de omgeving. Het project is mede mogelijk gemaakt door het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling. De oplevering staat gepland in december. Foto: Ronald Bakker

Reageer op dit artikel