nieuws

Arcadis Aqumen in zee met Van Lanschot

bouwbreed Premium

Arcadis Aqumen gaat het facility management voor Van Lanschot Bankiers verzorgen. Dat heeft het bedrijf, een samenwerking tussen Arcadis en Aqumen, gisteren naar buiten gebracht. Financiële details zijn niet bekendgemaakt.

Arcadis Aqumen gaat het facility management voor Van Lanschot Bankiers verzorgen. Dat heeft het bedrijf, een samenwerking tussen Arcadis en Aqumen, gisteren naar buiten gebracht. Financiële details zijn niet bekendgemaakt.
Het contract met de bank gaat volgend jaar in en heeft een looptijd van vijf jaar. De 35 mensen die zich binnen Van Lanschot bezighielden met facility management treden in dienst van Arcadis Aqumen.
Het is voor het eerst dat de combinatie een contract heeft binnengehaald in de financiële sector. “Het toont aan dat Arcadis Aqumen niet alleen in industriële, maar ook in dienstverlenende ondernemingen meerwaarde kan bieden”, aldus Arcadis-bestuurder Michiel Jaski in een toelichting.

Reageer op dit artikel