nieuws

Arbeidsmarkt: Nu het échte werk!

bouwbreed

Net klaar met studeren, kan het échte werk beginnen. Dat begint bij weten wat je wilt. Maar hoe kom je daarachter? Lang niet iedereen heeft daar al over nagedacht.

Volg je eerst een traineeprogramma, schakel je een coach in, sluit je je aan bij een netwerk zoals De Nieuwbouw of Kivi Niria, of stel je de beslissing nog even uit en ga je eerst nog een jaartje reizen.
Alles draait om keuzes. Hoe kies je doelgericht en voorkom je dat alleen het toeval je lot bepaalt? Hoe moet de werkdag eruit gaan zien? Ga je voor het geld of laat je je leiden door nobele idealen? Werk vinden is in deze tijd van arbeidskrapte niet zo moeilijk. Het kiezen van de juiste baan echter wel. Hierover gaat de arbeidsmarktspecial, vandaag bij Cobouw. Hoe je de arbeidsmarkt betreedt is een strikt individuele keuze, maar een beetje hulp daarbij kan soms geen kwaad.

Reageer op dit artikel