nieuws

Amerika gecharmeerd van Utrechts kantoor

bouwbreed Premium

Het kantoorgebouw in Rijnsweerd te Utrecht is onderscheiden met de Award of Merit, een Amerikaanse architectuurprijs. Rietveld Architects New York heeft het bijna 30.000 vierkante meter grote gebouw ontworpen.

Het kantoorgebouw in Rijnsweerd te Utrecht is onderscheiden met de Award of Merit, een Amerikaanse architectuurprijs. Rietveld Architects New York heeft het bijna 30.000 vierkante meter grote gebouw ontworpen.
De Society of American Registered Architects (SARA) heeft de prijs uitgereikt in Coral Gables bij Miami, Florida. Het ontwerp voor het kantoorgebouw in Utrecht komt van de hand van de architectenpartners Margaret en Rijk Rietveld. PriceWaterhouse Coopers, VSB Fonds en CMS Derks Star Busmann hebben het gebouw begin dit jaar in gebruik genomen. Opdrachtgever was Fortis Vastgoedontwikkeling.

Reageer op dit artikel