nieuws

weer di 23 sept

bouwbreed Premium

Tijdelijk nat

Tijdelijk nat
Het rustige en droge najaarsweer wordt vandaag tijdelijk onderbroken. Vanuit het oosten komt een storing met veel bewolking en perioden met regen. Vooral in het noorden en midden van het land kan het af en toe doorregenen en valt er een paar millimeter regen. De noord- tot noordoostenwind is ook steviger dan de afgelopen dagen, matig en in de kustgebieden vrij krachtig. Met 14 a 15 graden blijft het aan de frisse kant. In de nacht naar woensdag trekt de regen al deactiverend naar het zuidoosten en koelt het af naar 11 graden. Woensdagochtend valt in het zuidoosten nog een beetje regen. ’s Middags is het droog, maar wel bewolkt en wordt het 16 a 17 graden. Daarna is het weer een paar dagen droog. Vooral donderdag en vrijdag lijken weer mooie, rustige najaarsdagen te worden met veel zon. Overdag wordt het 17 of 18 graden.

Reageer op dit artikel