nieuws

Studenten ontwerpen wijk van de toekomst

bouwbreed

Oud-studenten van de bouwfaculteit van de Hogeschool Zuyd ontwerpen een miniwijk die uit vier slimme, energiezuinige gebouwen bestaat. De twee winnende ontwerpen worden momenteel verder uitgewerkt. Uiteindelijk wordt de zogeheten ‘Wijk van morgen’ gerealiseerd op het terrein van Avantis. Het project dat 5 miljoen euro kost, wordt begeleid door professionals uit het bedrijfsleven. De projectgroep hoopt in 2009 te kunnen starten met de bouw.

Oud-studenten van de bouwfaculteit van de Hogeschool Zuyd ontwerpen een miniwijk die uit vier slimme, energiezuinige gebouwen bestaat. De twee winnende ontwerpen worden momenteel verder uitgewerkt. Uiteindelijk wordt de zogeheten ‘Wijk van morgen’ gerealiseerd op het terrein van Avantis. Het project dat 5 miljoen euro kost, wordt begeleid door professionals uit het bedrijfsleven. De projectgroep hoopt in 2009 te kunnen starten met de bouw.

Reageer op dit artikel