nieuws

Sloop DAF-toren in volle gang

bouwbreed

Sloopbedrijf M. Heezen sloopt de karakteristieke DAF-toren in Eindhoven. De kraanmachine is op een puinplateau gezet om de goede hoogte te bereiken. Het gebouw is namelijk ook 50 meter hoog. M. Heezen is vanaf medio juni bezig met de klus in opdracht van DAF. Allereerst is asbest verwijderd en het gebouw gestript. Een telescoopkraan houdt springmatten tegen het slooppand aan om eventueel spattend en vallend puin te voorkomen. Foto: Fotoburo Jean Pierre Reijnen

Sloopbedrijf M. Heezen sloopt de karakteristieke DAF-toren in Eindhoven. De kraanmachine is op een puinplateau gezet om de goede hoogte te bereiken. Het gebouw is namelijk ook 50 meter hoog. M. Heezen is vanaf medio juni bezig met de klus in opdracht van DAF. Allereerst is asbest verwijderd en het gebouw gestript. Een telescoopkraan houdt springmatten tegen het slooppand aan om eventueel spattend en vallend puin te voorkomen. Foto: Fotoburo Jean Pierre Reijnen

Reageer op dit artikel