nieuws

Sandrite schuur

bouwbreed Premium

Boere Machinefabriek heeft de succesvolle Sandrite-schuurmachine aangepast, zodat hij ook geschikt is voor het schuren van gelakt hout. De machine heeft nu een lagere frequentiegeregelde schuurbandsnelheid, een bandblaasinrichting en vacuüm doorvoertafel. Bovendien is het uiterlijk vernieuwd. Boere introduceert de nieuwe Sandrite op de vakbeurs Hout 2008. Daar laat de fabrikant ook een nieuwe kantenschuurmachine zien, waarmee met behulp van schuurpoelies aan de kopse kant rondingen geschuurd kunnen worden. Een andere noviteit is een schuurmachine die van alle kanten gebruikt kan worden, doordat de schuurtafel rond de schuurband loopt.

Boere Machinefabriek heeft de succesvolle Sandrite-schuurmachine aangepast, zodat hij ook geschikt is voor het schuren van gelakt hout. De machine heeft nu een lagere frequentiegeregelde schuurbandsnelheid, een bandblaasinrichting en vacuüm doorvoertafel. Bovendien is het uiterlijk vernieuwd. Boere introduceert de nieuwe Sandrite op de vakbeurs Hout 2008. Daar laat de fabrikant ook een nieuwe kantenschuurmachine zien, waarmee met behulp van schuurpoelies aan de kopse kant rondingen geschuurd kunnen worden. Een andere noviteit is een schuurmachine die van alle kanten gebruikt kan worden, doordat de schuurtafel rond de schuurband loopt.

Reageer op dit artikel