nieuws

Regts Professioneel neemt Alkema over

bouwbreed Premium

Regts Professioneel met vestigingen in Joure en Franeker heeft branchegenoot Alkema IJzerhandel in Sneek overgenomen. Regts is een groothandel in hang- en sluitwerk, ijzerwaren, gereedschappen, machines, garage- en bedrijfsdeuren en richt zich onder meer op bouw en woningbouwverenigingen.

Regts Professioneel met vestigingen in Joure en Franeker heeft branchegenoot Alkema IJzerhandel in Sneek overgenomen. Regts is een groothandel in hang- en sluitwerk, ijzerwaren, gereedschappen, machines, garage- en bedrijfsdeuren en richt zich onder meer op bouw en woningbouwverenigingen.
Door de overname zullen de relaties van Regts kunnen profiteren van de hoge mate van automatisering van Alkema IJzerhandel, die onder meer een webshop heeft, alsook de eerste ijzerhandel in Friesland is die binnenkort volgens het project ‘Sales in de bouw’ op digitale wijze gegevens kan uitwisselen met haar relaties.
Door de overname van Alkema IJzerhandel is Regts marktleider op zijn gebied in Friesland met 75 personeelsleden. De omzet is de afgelopen jaren sterk gegroeid door autonome groei. De directie verwacht door de overname een verdere versterking van haar marktpositie in Friesland waar haar wortels liggen.

Reageer op dit artikel