nieuws

Orkaan Ike treft Texas

bouwbreed

De Texaanse badplaats Crystal Beach is zwaar getroffen door de orkaan Ike. Huizen werden tegen elkaar geblazen en een groot gedeelte van de kustplaats staat onder water. Ike hield niet alleen huis in Crystal Beach. De storm richtte in Texas en Louisiana voor miljarden schade aan. Er vielen tientallen doden. Bij ruim vier miljoen mensen viel de stroom uit. Bovendien zitten velen zonder gas en water. De orkaan raasde zaterdag met snelheden van 175 kilometer per uur over het kustgebied. Foto: AP/David J. Philip

De Texaanse badplaats Crystal Beach is zwaar getroffen door de orkaan Ike. Huizen werden tegen elkaar geblazen en een groot gedeelte van de kustplaats staat onder water. Ike hield niet alleen huis in Crystal Beach. De storm richtte in Texas en Louisiana voor miljarden schade aan. Er vielen tientallen doden. Bij ruim vier miljoen mensen viel de stroom uit. Bovendien zitten velen zonder gas en water. De orkaan raasde zaterdag met snelheden van 175 kilometer per uur over het kustgebied. Foto: AP/David J. Philip

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels