nieuws

Nuttall op shortlist voor Olympische klus

bouwbreed Premium

BAM-dochter Edmund Nuttall is een van de vijf kandidaten voor de aanleg van de roeifaciliteiten voor de Olympische Spelen van 2012 in Londen. Het watersportcentrum moet komen bij het bestaande roeicomplex van Eton College in Windsor. Behalve Nuttall hebben ook de Britse bedrijven Balfour Beatty, Carillion, Morrison en Vinci-dochter Norwest Holst de shortlist gehaald. De Olympic Delivery Authority maakt begin volgend jaar een definitieve keus, waarna het werk later in 2009 moet beginnen. Edmund Nuttall is samen met Morrison al tijden bezig met het opruimen, reinigen en bouwrijp maken van het Olympische terrein in Oost-Londen.

BAM-dochter Edmund Nuttall is een van de vijf kandidaten voor de aanleg van de roeifaciliteiten voor de Olympische Spelen van 2012 in Londen. Het watersportcentrum moet komen bij het bestaande roeicomplex van Eton College in Windsor. Behalve Nuttall hebben ook de Britse bedrijven Balfour Beatty, Carillion, Morrison en Vinci-dochter Norwest Holst de shortlist gehaald. De Olympic Delivery Authority maakt begin volgend jaar een definitieve keus, waarna het werk later in 2009 moet beginnen. Edmund Nuttall is samen met Morrison al tijden bezig met het opruimen, reinigen en bouwrijp maken van het Olympische terrein in Oost-Londen.

Reageer op dit artikel