nieuws

Nieuwe stadsbrug op punt van aanbesteding

bouwbreed

De gemeente Nijmegen is klaar voor de aanbesteding van de nieuwe Nijmeegse stadsbrug. Tot 24 oktober kunnen geïnteresseerden zich inschrijven. De gemeente besteedt zowel het ontwerp als de bouw en het onderhoud aan. Eind oktober worden er vier partijen geselecteerd die een ontwerp mogen maken. Begin 2010 wordt dan duidelijk wie de brug gaat maken. Het is nog niet bekend wat de beschikbare budgetten zijn voor realisatie en onderhoud. De nieuwe brug krijgt een vierbaans wegdek, fiets- en voetpaden en een strook voor openbaar vervoer. De lengte van de brug is ongeveer anderhalve kilometer.

De gemeente Nijmegen is klaar voor de aanbesteding van de nieuwe Nijmeegse stadsbrug. Tot 24 oktober kunnen geïnteresseerden zich inschrijven. De gemeente besteedt zowel het ontwerp als de bouw en het onderhoud aan. Eind oktober worden er vier partijen geselecteerd die een ontwerp mogen maken. Begin 2010 wordt dan duidelijk wie de brug gaat maken. Het is nog niet bekend wat de beschikbare budgetten zijn voor realisatie en onderhoud. De nieuwe brug krijgt een vierbaans wegdek, fiets- en voetpaden en een strook voor openbaar vervoer. De lengte van de brug is ongeveer anderhalve kilometer.

Reageer op dit artikel