nieuws

Nieuwe kantine

bouwbreed

Medewerkers van Geelen Bouw plaatsen prefab wanden voor de nieuwe kantine voor voetbalvereniging DHC ’04 in Utrecht. In opdracht van AM Wonen ontwierp architectenbureau A.A. Bos en Partners op sportpark Thorbeckelaan een paviljoen met een geïntegreerde tribune. De werkzaamheden maken deel uit het van het stedenbouwkundig plan Thorbeckepark Ondiep waarbij de Dienst Maatschappelijke Ontwikkeling van de gemeente, woningcorporatie Mitros en projectontwikkelaar AM zijn betrokken.

Medewerkers van Geelen Bouw plaatsen prefab wanden voor de nieuwe kantine voor voetbalvereniging DHC ’04 in Utrecht. In opdracht van AM Wonen ontwierp architectenbureau A.A. Bos en Partners op sportpark Thorbeckelaan een paviljoen met een geïntegreerde tribune. De werkzaamheden maken deel uit het van het stedenbouwkundig plan Thorbeckepark Ondiep waarbij de Dienst Maatschappelijke Ontwikkeling van de gemeente, woningcorporatie Mitros en projectontwikkelaar AM zijn betrokken.

Reageer op dit artikel