nieuws

Nieuw hotel aan Maasboulevard Venlo

bouwbreed

De gemeente Venlo wil een grand hotel en een nieuw theater laten bouwen aan de Maasboulevard. De gemeente gaf afgelopen week opdracht voor een onderzoek naar de haalbaarheid. Inmiddels is duidelijk dat de bouw van winkels, een parkeergarage en openbare ruimte van de Maasboulevard pas in september 2010 klaar is, meer dan een half jaar later dan gepland. Volgens de nieuwe door projectontwikkelaar 3W en de gemeente gepresenteerde plannen wordt het theater de Maaspoort gesloopt. Op die plek komen winkels en woningen. De nieuwbouw daar moet een schakel vormen tussen de Maasboulevard en de aangrenzende binnenstadswijk Q4.

De gemeente Venlo wil een grand hotel en een nieuw theater laten bouwen aan de Maasboulevard. De gemeente gaf afgelopen week opdracht voor een onderzoek naar de haalbaarheid. Inmiddels is duidelijk dat de bouw van winkels, een parkeergarage en openbare ruimte van de Maasboulevard pas in september 2010 klaar is, meer dan een half jaar later dan gepland. Volgens de nieuwe door projectontwikkelaar 3W en de gemeente gepresenteerde plannen wordt het theater de Maaspoort gesloopt. Op die plek komen winkels en woningen. De nieuwbouw daar moet een schakel vormen tussen de Maasboulevard en de aangrenzende binnenstadswijk Q4.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels