nieuws

MVRDV strooitblokken in Tirana

bouwbreed Premium

De Albanese hoofdstad Tirana krijgt aan de zuidzijde van de stad een serie spectaculaire gebouwen. De architecten van MVRDV hebben in hun ontwerp scheve en gestapelde gebouwen gestrooid. De omgeving bestaat uit een park met jacarandabomen. In de Tirana Rocks komt 225.000 vierkante meter aan woningen, 60.000 meter aan kantoren en 15.000 meter aan winkels. De publieke voorzieningen krijgen 60.000 meter de ruimte. Artist’s impression: MVRDV

De Albanese hoofdstad Tirana krijgt aan de zuidzijde van de stad een serie spectaculaire gebouwen. De architecten van MVRDV hebben in hun ontwerp scheve en gestapelde gebouwen gestrooid. De omgeving bestaat uit een park met jacarandabomen. In de Tirana Rocks komt 225.000 vierkante meter aan woningen, 60.000 meter aan kantoren en 15.000 meter aan winkels. De publieke voorzieningen krijgen 60.000 meter de ruimte. Artist’s impression: MVRDV

Reageer op dit artikel