nieuws

Minister krijgt protocol omgevingsvergunning

bouwbreed

Minister Cramer heeft een zogenoemd voorbereidingsprotocol ontvangen over de nieuwe omgevingsvergunning (één geïntegreerde vergunning voor bouwen, wonen, monumenten, ruimte, natuur en milieu).Dat protocol geeft aan wat er in het vooroverleg tussen aanvragende partijen en gemeenten aan bod moet komen en is ontwikkeld door de Regieraad Bouw, de provincie Noord-Holland en gemeenten. Het ministerie van EZ maakt hier samen met de BNA, Bouwend Nederland en Stadswerk een digitale variant van.

Minister Cramer heeft een zogenoemd voorbereidingsprotocol ontvangen over de nieuwe omgevingsvergunning (één geïntegreerde vergunning voor bouwen, wonen, monumenten, ruimte, natuur en milieu).Dat protocol geeft aan wat er in het vooroverleg tussen aanvragende partijen en gemeenten aan bod moet komen en is ontwikkeld door de Regieraad Bouw, de provincie Noord-Holland en gemeenten. Het ministerie van EZ maakt hier samen met de BNA, Bouwend Nederland en Stadswerk een digitale variant van.

Reageer op dit artikel