nieuws

MiljoeneninvesteringBilliton in Trinidad

bouwbreed Premium

Multinational BHP Billiton zal samen met het gasbedrijf NGC Limited van Trinidad zo’n 275 miljoen euro investeren voor de ontwikkeling van een gasexportplatform voor de kust van het eiland. Billiton is sinds 2005 actief in de gaswinning in het zogeheten Angustora-veld, enkele kilometers uit de kust van Trinidad. Het huidige exportplatform kan de toevoer van gas niet aan, reden voor de uitbreiding.

Multinational BHP Billiton zal samen met het gasbedrijf NGC Limited van Trinidad zo’n 275 miljoen euro investeren voor de ontwikkeling van een gasexportplatform voor de kust van het eiland. Billiton is sinds 2005 actief in de gaswinning in het zogeheten Angustora-veld, enkele kilometers uit de kust van Trinidad. Het huidige exportplatform kan de toevoer van gas niet aan, reden voor de uitbreiding.

Reageer op dit artikel