nieuws

Knelpunten en puzzels in nacht van beton

bouwbreed

Vrije architectonische vormen leveren complexe constructieve puzzels op en productietechnische knelpunten. Daarom brengt het Cement 0x26 BetonCentrum producenten, architecten en constructeurs bij elkaar tijdens de tweede nacht van beton. Die vindt plaats op woensdag 19 november in het NAi in Rotterdam, daags voor de betondag. Sprekers zijn onder andere Alan Dempssey, Maurice Nio, Joop Paul en Manfred Grohmann.

Vrije architectonische vormen leveren complexe constructieve puzzels op en productietechnische knelpunten. Daarom brengt het Cement 0x26 BetonCentrum producenten, architecten en constructeurs bij elkaar tijdens de tweede nacht van beton. Die vindt plaats op woensdag 19 november in het NAi in Rotterdam, daags voor de betondag. Sprekers zijn onder andere Alan Dempssey, Maurice Nio, Joop Paul en Manfred Grohmann.
www.nachtvanbeton.nl

Reageer op dit artikel