nieuws

hoogtepunten ma 15 sept

bouwbreed

In de wijk Roomburg in Leidennaderen twee bijzondere projecten hun voltooiing: 48 woningen aan de Octavialaan en achttien woningen aan de Minervalaan. Opdrachtgever zijn particulieren en de gemeente Leiden. De ontwerpers zijn VVKH Architecten, SwietenLau Architecten en Stol Architecten. De woningen zijn gebouwd door aannemer Du Prie en Ontwikkeling. De constructeur is raadgevend ingenieursbureau Van Dijke.

In de wijk Roomburg in Leidennaderen twee bijzondere projecten hun voltooiing: 48 woningen aan de Octavialaan en achttien woningen aan de Minervalaan. Opdrachtgever zijn particulieren en de gemeente Leiden. De ontwerpers zijn VVKH Architecten, SwietenLau Architecten en Stol Architecten. De woningen zijn gebouwd door aannemer Du Prie en Ontwikkeling. De constructeur is raadgevend ingenieursbureau Van Dijke.
In Rijssenhoutheeftontwikkelaar Timpaan enkele tientallen Timpaan-veranderwoningen, betaalbare driekamerkoopwoningen, opgeleverd. Het concept is ontworpen door directeur Han Assink.

Reageer op dit artikel