nieuws

Helmond koopt complex van RWE

bouwbreed Premium

De gemeente Helmond koopt het terrein van 2,3 hectare inclusief alle gebouwen van energiebedrijf RWE. Helmond heeft de grond nodig voor de uitvoering van het centrumplan. Dat bestaat onder meer uit 30.000 vierkante meter nieuw winkelvloeroppervlak (bijna een verdubbeling), ruim 800 woningen en zo’n 2000 parkeerplaatsen. Door de sterke groei van het aantal inwoners in de afgelopen twintig jaar voldoen de voorzieningen in het huidige centrum niet meer aan de behoefte. Het terrein van RWE ligt in het plangebied.

De gemeente Helmond koopt het terrein van 2,3 hectare inclusief alle gebouwen van energiebedrijf RWE. Helmond heeft de grond nodig voor de uitvoering van het centrumplan. Dat bestaat onder meer uit 30.000 vierkante meter nieuw winkelvloeroppervlak (bijna een verdubbeling), ruim 800 woningen en zo’n 2000 parkeerplaatsen. Door de sterke groei van het aantal inwoners in de afgelopen twintig jaar voldoen de voorzieningen in het huidige centrum niet meer aan de behoefte. Het terrein van RWE ligt in het plangebied.

Reageer op dit artikel