nieuws

Helm

bouwbreed Premium

De rode stip achter op deze bouwhelm van de Zweedse fabrikant Peltor verraadt wanneer hij het einde van zijn levensduur nadert. Onder invloed van uv-licht wordt het kunststof waaruit een bouwhelm is gemaakt namelijk bros waardoor hij op een bepaald moment niet meer veilig is. Alleen de G2000 Solaris laat dat zien. Als de rode stip wit is geworden, moet de helm vervangen worden.

De rode stip achter op deze bouwhelm van de Zweedse fabrikant Peltor verraadt wanneer hij het einde van zijn levensduur nadert. Onder invloed van uv-licht wordt het kunststof waaruit een bouwhelm is gemaakt namelijk bros waardoor hij op een bepaald moment niet meer veilig is. Alleen de G2000 Solaris laat dat zien. Als de rode stip wit is geworden, moet de helm vervangen worden.

Reageer op dit artikel