nieuws

Heien langs A2

bouwbreed Premium

Rakelings rijden auto’s op de A2 langs de heiwerkzaamheden voor het viaduct van Hooggelegen. Dubbele heisogen en andere extra maatregelen zijn getroffen om ongelukken te voorkomen met de buispalen (bijna 20 meter). Een zichtscherm zorgt ervoor dat automobilisten niet schrikken. Vorige week zijn de eerste combiwanden geplaatst, volgende week is de eerste klaar. De combiwanden zijn voor de landhoofden van het nieuwe viaduct. Zowel de afslag Hooggelegen als de A2 wordt verbreed naar twee keer vijf rijstroken. De opdracht is zo complex dat Rijkswaterstaat heeft gekozen voor een alliantie met bouwcombinatie Trajactum Novum.

Rakelings rijden auto’s op de A2 langs de heiwerkzaamheden voor het viaduct van Hooggelegen. Dubbele heisogen en andere extra maatregelen zijn getroffen om ongelukken te voorkomen met de buispalen (bijna 20 meter). Een zichtscherm zorgt ervoor dat automobilisten niet schrikken. Vorige week zijn de eerste combiwanden geplaatst, volgende week is de eerste klaar. De combiwanden zijn voor de landhoofden van het nieuwe viaduct. Zowel de afslag Hooggelegen als de A2 wordt verbreed naar twee keer vijf rijstroken. De opdracht is zo complex dat Rijkswaterstaat heeft gekozen voor een alliantie met bouwcombinatie Trajactum Novum.
> nieuws 2

Reageer op dit artikel