nieuws

Golfen, trainen en relaxen in Naarderbos

bouwbreed

In Naarden bouwen medewerkers van aannemer Coen Hagedoorn Bouw aan het Golf 0x26 Healtcentrer Naarderbos. Het complex krijgt onder meer een eigen strand en aanlegsteiger aan het Gooimeer, een groot terras, een uitgebreide golfshop, een Grand Café en een à la carte restaurant. In het 6000 vierkante meter grote clubhuis kmen fitnessvoorzieningen, een binnenzwembad, persoonlijke behandelruimtes en sauna’s. Dit clubhuis zal voor de zomer van 2009 geopend zijn.

In Naarden bouwen medewerkers van aannemer Coen Hagedoorn Bouw aan het Golf 0x26 Healtcentrer Naarderbos. Het complex krijgt onder meer een eigen strand en aanlegsteiger aan het Gooimeer, een groot terras, een uitgebreide golfshop, een Grand Café en een à la carte restaurant. In het 6000 vierkante meter grote clubhuis kmen fitnessvoorzieningen, een binnenzwembad, persoonlijke behandelruimtes en sauna’s. Dit clubhuis zal voor de zomer van 2009 geopend zijn.

Reageer op dit artikel