nieuws

Gevelopleiding bij faculteit Bouwkunde

bouwbreed Premium

Met de start van het nieuwe collegejaar is de faculteit Bouwkunde van de TU Delft een nieuwe mastersopleiding begonnen: de International Façade Master.

Met de start van het nieuwe collegejaar is de faculteit Bouwkunde van de TU Delft een nieuwe mastersopleiding begonnen: de International Façade Master.
De tweejarige mastersopleiding leidt ontwerpers op voor het ontwikkelen van gevelconstructies.
Het onderwijs is gekoppeld aan de lopende onderzoeksprogramma’s op het gebied van gevelbouw van de TU Delft. Oskomera en Scheldebouw zijn betrokken bij de opleiding. De twee grote gevelbouwbedrijven begeleiden en coachen de studenten. Samen met de universiteit in het Duitse Detmold worden internationale symposia en workshops georganiseerd en vinden er uitwisselingsprogramma’s plaats. De Vereniging Metalen Ramen en Gevelbranche en het Kennis Centrum Gevelbouw zijn nauw betrokken bij de opleiding.

Reageer op dit artikel