nieuws

Energie besparen met Save it Easy

bouwbreed

Bestaande verlichtingsarmaturen geschikt maken voor energiesparende lampen; dat is de meest goedkope manier om energiesparende verlichting aan te brengen. En vanwege het hergebruik ook de meest milieusparende. Veel vervangingsprojecten komen neer op de montage van een volledig nieuwe installatie. De milieuwinst van de nieuwe verlichting valt veelal weg tegen het milieubederf dat ontstaat met het weggooien van de oude armaturen. En meer concreet betekent de vervanging ook een flinke financiële aderlating.

Bestaande verlichtingsarmaturen geschikt maken voor energiesparende lampen; dat is de meest goedkope manier om energiesparende verlichting aan te brengen. En vanwege het hergebruik ook de meest milieusparende. Veel vervangingsprojecten komen neer op de montage van een volledig nieuwe installatie. De milieuwinst van de nieuwe verlichting valt veelal weg tegen het milieubederf dat ontstaat met het weggooien van de oude armaturen. En meer concreet betekent de vervanging ook een flinke financiële aderlating.
ECSL zegt de oplossing te hebben met zijn ‘Save it Easy’. Afhankelijk van het vermogen van de lamp spaart de Save it Easy in de berekening van de fabrikant zo’n 34 tot 56 procent energie.

Reageer op dit artikel