nieuws

Dusseldorp verstevigt marktpositie in noorden

bouwbreed

De Dusseldorp Groep uit Lichtenvoorde heeft het bedrijf Jager Midwolde overgenomen. Daarmee wil Dusseldorp haar activiteiten op het gebied van inzameling en recycling van bouw- en sloopafval, uitvoer van infra- en grondwerken en sloop- en milieutechniek in Noord-Nederland vergroten. Bij Jager Midwolde werken 140 mensen die naar Dusseldorp overgaan. Jager en Dusseldorp zijn actief op dezelfde terreinen. Sinds 1919 is het Groningse bedrijf actief op het gebied van slopen, asbestsaneringen, infra- en grondwerk en inzamelen tot recycling van afvalmaterialen. Met de overname zijn ook twee mobiele puinbrekers, een zeer moderne sorteerinstallatie, een houtshredderinstallatie en een eigen wagenpark gemoeid. Dusseldorp was tot aan de overname vooral actief in Overijssel, Gelderland en Flevoland. Met deze transactie kan de marktpositie in Noord-Nederland worden verbeterd. Het moederbedrijf van Jager Midwolde, Ormin, kan zich door de overname meer richten op dienstverlening aan haar gemeentelijke klanten.

De Dusseldorp Groep uit Lichtenvoorde heeft het bedrijf Jager Midwolde overgenomen. Daarmee wil Dusseldorp haar activiteiten op het gebied van inzameling en recycling van bouw- en sloopafval, uitvoer van infra- en grondwerken en sloop- en milieutechniek in Noord-Nederland vergroten. Bij Jager Midwolde werken 140 mensen die naar Dusseldorp overgaan. Jager en Dusseldorp zijn actief op dezelfde terreinen. Sinds 1919 is het Groningse bedrijf actief op het gebied van slopen, asbestsaneringen, infra- en grondwerk en inzamelen tot recycling van afvalmaterialen. Met de overname zijn ook twee mobiele puinbrekers, een zeer moderne sorteerinstallatie, een houtshredderinstallatie en een eigen wagenpark gemoeid. Dusseldorp was tot aan de overname vooral actief in Overijssel, Gelderland en Flevoland. Met deze transactie kan de marktpositie in Noord-Nederland worden verbeterd. Het moederbedrijf van Jager Midwolde, Ormin, kan zich door de overname meer richten op dienstverlening aan haar gemeentelijke klanten.

Reageer op dit artikel