nieuws

Distributiecomplex

bouwbreed

Op het nieuwe Prisma Bedrijvenpark langs de snelweg A12 langs de hsl-lijn werkt Slavenburg aan het AMB Bleiswijk Distribution Center. Het door Johan de Vries Architect ontworpen complex krijgt een oppervlakte van ongeveer 42.000 vierkante meter waarvan 40.000 vierkante meter bedrijfsruimte en 2.500 vierkante meter kantoorruimte verdeeld over 4 units met mezzanine. Het gebouw is opgezet voor de regionale transport- en logistieke sector. Foto: Ton Borsboom

Op het nieuwe Prisma Bedrijvenpark langs de snelweg A12 langs de hsl-lijn werkt Slavenburg aan het AMB Bleiswijk Distribution Center. Het door Johan de Vries Architect ontworpen complex krijgt een oppervlakte van ongeveer 42.000 vierkante meter waarvan 40.000 vierkante meter bedrijfsruimte en 2.500 vierkante meter kantoorruimte verdeeld over 4 units met mezzanine. Het gebouw is opgezet voor de regionale transport- en logistieke sector. Foto: Ton Borsboom

Reageer op dit artikel