nieuws

DHV topadviseurvan Rabobank

bouwbreed

DHV heeft met Rabobank Nederland een overeenkomst gesloten over permanent advies, technische ondersteuning en projectmanagement. De waarde van het contract levert in vijf jaar 8 tot 10 miljoen euro op.

DHV heeft met Rabobank Nederland een overeenkomst gesloten over permanent advies, technische ondersteuning en projectmanagement. De waarde van het contract levert in vijf jaar 8 tot 10 miljoen euro op.
De werkzaamheden die ingenieursbureau DHV op zich neemt variëren van het uitwerken van vraagstukken ten aanzien van huisvesting en informatisering tot advisering over milieuvergunningen, bouwfysica en constructieve toepassingen. De inspanningen van de Amersfoorters richten zich op alle hoofdvestigingen van de Rabobank, panden met gezamenlijk een kantoorvloer van 300.000 vierkante meter.
“De samenwerking met DHV levert een belangrijke bijdrage aan onze doelstelling als regieorganisatie optimaal te controleren”, zegt ketenmanager Ruud Cuppers van Rabobank Facilities.

Reageer op dit artikel