nieuws

Cluster

bouwbreed

In de Amersfoortse woonwijk Vathorst werkt bouwcombinatie ICO-cluster aan de opbouw van een Voorzieningencluster voor Informatie, Cultuur en Ontmoeting. Robert Alewijnse 0x26 Chris de Weijer van DP6 ArchitectuurStudio ontwierpen een blok gebouwen waarin scholen, een wijktheater, bibliotheek, kinderopvang en een sporthal zijn opgenomen. Bouwcombinatie ICO-cluster bestaat uit Dura Vermeer Hengelo, Heijmans Bouw Amersfoort en Burgers Ergon Installatietechniek.

In de Amersfoortse woonwijk Vathorst werkt bouwcombinatie ICO-cluster aan de opbouw van een Voorzieningencluster voor Informatie, Cultuur en Ontmoeting. Robert Alewijnse 0x26 Chris de Weijer van DP6 ArchitectuurStudio ontwierpen een blok gebouwen waarin scholen, een wijktheater, bibliotheek, kinderopvang en een sporthal zijn opgenomen. Bouwcombinatie ICO-cluster bestaat uit Dura Vermeer Hengelo, Heijmans Bouw Amersfoort en Burgers Ergon Installatietechniek.

Reageer op dit artikel