nieuws

Chatten met Cramer over bedrijventerrein

bouwbreed

Minister Cramer (ruimte) kruipt morgen voor een webcam om live met geïnteresseerden te chatten over bedrijventerreinen. Tijdens de chatsessie, tussen half twee en kwart over twee te volgen op de website www.vrom.nl/chatmetcramer, gaat ze onder andere in op de aanbevelingen van de Commissie-Noordanus. Thema’s die aan bod komen zijn het voorkomen van nieuwe bedrijventerreinen in het buitengebied, vormgeving van nieuwe bebouwing en het opknappen van oude, verrommelde terreinen.

Minister Cramer (ruimte) kruipt morgen voor een webcam om live met geïnteresseerden te chatten over bedrijventerreinen. Tijdens de chatsessie, tussen half twee en kwart over twee te volgen op de website www.vrom.nl/chatmetcramer, gaat ze onder andere in op de aanbevelingen van de Commissie-Noordanus. Thema’s die aan bod komen zijn het voorkomen van nieuwe bedrijventerreinen in het buitengebied, vormgeving van nieuwe bebouwing en het opknappen van oude, verrommelde terreinen.

Reageer op dit artikel