nieuws

Bouwplannen Rochdale in Spanje nog ongewis

bouwbreed Premium

Minister Vogelaar (wonen) heeft de Tweede Kamer laten weten nog geen antwoord te kunnen geven op Kamervragen over de vermeende bouwplannen van woningcorporatie Rochdale in Spanje. CDA-Kamerlid Van Bochove wilde vorige maand van de minister weten wat die van de plannen vindt en of het bouwen van sociale huurwoningen in het buitenland de doorstroming in Nederland wellicht bevorderd. Vogelaar zegt dat ze nog niet voldoende informatie over de plannen heeft om antwoord te kunnen geven. Wel meldt ze dat Rochdale binnenkort een samenwerkingsovereenkomst sluit met vastgoedontwikkelaar UM Group en dat ze naar aanleiding van die overeenkomst op de zaken terugkomt.

Minister Vogelaar (wonen) heeft de Tweede Kamer laten weten nog geen antwoord te kunnen geven op Kamervragen over de vermeende bouwplannen van woningcorporatie Rochdale in Spanje. CDA-Kamerlid Van Bochove wilde vorige maand van de minister weten wat die van de plannen vindt en of het bouwen van sociale huurwoningen in het buitenland de doorstroming in Nederland wellicht bevorderd. Vogelaar zegt dat ze nog niet voldoende informatie over de plannen heeft om antwoord te kunnen geven. Wel meldt ze dat Rochdale binnenkort een samenwerkingsovereenkomst sluit met vastgoedontwikkelaar UM Group en dat ze naar aanleiding van die overeenkomst op de zaken terugkomt.

Reageer op dit artikel