nieuws

Blauwestad

bouwbreed

OldambtDe Blauwestad wordt net zo groot als Amsterdam. Niettemin krijgt het gebied, nabij het Groningse Oldambt, tussen 1500 en 2100 woningen. Ze worden verdeeld over vijf woongebieden. Elk met zijn eigen karakteristieke uitstraling. Een groot deel van de woningen moet nog worden gebouwd. Zo begint volgend jaar de bouw van huizen in de woongebieden Het Wold en Het Dorp. “Harmonie tussen wonen en natuur staat voorop in Blauwestad”, zo laat het informatiecentrum van Blauwestad weten. In het gebied verrijzen koopwoningen in het duurderde segment.

OldambtDe Blauwestad wordt net zo groot als Amsterdam. Niettemin krijgt het gebied, nabij het Groningse Oldambt, tussen 1500 en 2100 woningen. Ze worden verdeeld over vijf woongebieden. Elk met zijn eigen karakteristieke uitstraling. Een groot deel van de woningen moet nog worden gebouwd. Zo begint volgend jaar de bouw van huizen in de woongebieden Het Wold en Het Dorp. “Harmonie tussen wonen en natuur staat voorop in Blauwestad”, zo laat het informatiecentrum van Blauwestad weten. In het gebied verrijzen koopwoningen in het duurderde segment.
Foto: Your Captain, tekst Mario Silvester

Reageer op dit artikel