nieuws

Bedrijfshal

bouwbreed Premium

In Gorinchem werkt Kreukniet Bouw aan een bedrijfsgebouw voor Merford. Het door Groeneweg 0x26 Van der Meijen ontworpen complex biedt ruimte aan productie- en opslagruimten van ongeveer. 10.000 vierkante meter en een kantoorruimte met ontvangsthal en showroom van rond de. 3.300 vierkante meter. Het gebouw krijgt volgens de opdrachtgever een open karakter, waarbij ‘de uitgevoerde projecten, de ontwikkelingen, de methode van werken en de medewerkers als een winkel met showroom gezien wordt, waar de problematiek van de klant bekend is.’ Merford Special Doors is producent en leverancier van speciale deuren zoals geluidsisolerende-, brandwerende-, inbraakwerende- en kogelwerende deuren, trafodeuren en tunneldeuren.

In Gorinchem werkt Kreukniet Bouw aan een bedrijfsgebouw voor Merford. Het door Groeneweg 0x26 Van der Meijen ontworpen complex biedt ruimte aan productie- en opslagruimten van ongeveer. 10.000 vierkante meter en een kantoorruimte met ontvangsthal en showroom van rond de. 3.300 vierkante meter. Het gebouw krijgt volgens de opdrachtgever een open karakter, waarbij ‘de uitgevoerde projecten, de ontwikkelingen, de methode van werken en de medewerkers als een winkel met showroom gezien wordt, waar de problematiek van de klant bekend is.’ Merford Special Doors is producent en leverancier van speciale deuren zoals geluidsisolerende-, brandwerende-, inbraakwerende- en kogelwerende deuren, trafodeuren en tunneldeuren.

Reageer op dit artikel