nieuws

Ankerpunten Kee voldoen aan EN 795

bouwbreed Premium

Veiliger, sneller en goedkoper moeten de ankerpunten van Kee Safety het werk op daken maken. De drie varianten voldoen volgens de fabrikant uit Reading aan de bepalingen van EN 795. De reeks Roofpoint omvat de vaste valbeveiligingen Roofanka, Ridganka en Postanka. Roofanka is bedoeld voor schuine daken en combineert een valbeveiliging met een ladderhaak en loopplankklem. De fabrikant levert een versie voor horizontaal en voor verticaal gebruik. Ridganka wordt aan de nok van een schuin dak bevestigd. Kee noemt dit de veiligste variant omdat de verankering boven de dakwerker is gemonteerd. En die kan zo aan beide kanten van het dak werken.

Veiliger, sneller en goedkoper moeten de ankerpunten van Kee Safety het werk op daken maken. De drie varianten voldoen volgens de fabrikant uit Reading aan de bepalingen van EN 795. De reeks Roofpoint omvat de vaste valbeveiligingen Roofanka, Ridganka en Postanka. Roofanka is bedoeld voor schuine daken en combineert een valbeveiliging met een ladderhaak en loopplankklem. De fabrikant levert een versie voor horizontaal en voor verticaal gebruik. Ridganka wordt aan de nok van een schuin dak bevestigd. Kee noemt dit de veiligste variant omdat de verankering boven de dakwerker is gemonteerd. En die kan zo aan beide kanten van het dak werken.

Reageer op dit artikel