nieuws

Zonwering ook voor kleine ramen

bouwbreed

Renson Sunprotection Screens is begonnen de Fixscreen-zonwering ook voor kleine ramen te produceren. Fixscreen 85 is speciaal ontwikkeld voor standaardramen in de renovatie en nieuwbouw. Net als Fixscreen 100 en 150 is deze zonwering uitgevoerd met het gepatenteerde geleidingssysteem met een symmetrische rits. Daardoor horen losse en klapperende doeken tot het verleden. De detaillering van de ballastlat is enigszins gewijzigd, zodanig dat insecten nog minder kans krijgen om door het raam heen de woning binnen te dringen. De maximale afmetingen van een Fixscreen 85 zonnescherm zijn 2,5 meter breed bij 1,6 meter hoog; dat is 4 vierkante meter. De kast waarin het scherm oprolt is slechts 85 millimeter diep en hoog. Het doek is vormvast, ongevoelig voor vocht en warmte, rotvrij en kleurecht.

Renson Sunprotection Screens is begonnen de Fixscreen-zonwering ook voor kleine ramen te produceren. Fixscreen 85 is speciaal ontwikkeld voor standaardramen in de renovatie en nieuwbouw. Net als Fixscreen 100 en 150 is deze zonwering uitgevoerd met het gepatenteerde geleidingssysteem met een symmetrische rits. Daardoor horen losse en klapperende doeken tot het verleden. De detaillering van de ballastlat is enigszins gewijzigd, zodanig dat insecten nog minder kans krijgen om door het raam heen de woning binnen te dringen. De maximale afmetingen van een Fixscreen 85 zonnescherm zijn 2,5 meter breed bij 1,6 meter hoog; dat is 4 vierkante meter. De kast waarin het scherm oprolt is slechts 85 millimeter diep en hoog. Het doek is vormvast, ongevoelig voor vocht en warmte, rotvrij en kleurecht.

Reageer op dit artikel