nieuws

Water-leiding

bouwbreed Premium

Onzichtbaar voor het verkeer werken medewerkers van Visser 0x26 Smit Hanab in opdracht van Rijkswaterstaat vanuit een 7 meter diepe put aan een gestuurde boring onder de A2 voor de verlegde Waterleiding Rijn – Kennemerland (WRK). De 259 meter lange boring is onderdeel van de verlegging van 1500 meter waterleidingbuizen vanwege de bouw van het Taatse viaduct en de verbreding van de A2 door aannemerscombinatie Trajectum Novum. De boor heeft een doorsnede van 1,25 meter. Na vier weken kan de leiding (van 1,20 meter dikte) worden aangebracht. De gehele verlegging van de WRK leiding is eind december 2008 gereed. Trajectum Novum bestaat uit Van Hattum en Blankevoort, KWS Infra, Mourik Groot-Ammers en Boskalis.

Onzichtbaar voor het verkeer werken medewerkers van Visser 0x26 Smit Hanab in opdracht van Rijkswaterstaat vanuit een 7 meter diepe put aan een gestuurde boring onder de A2 voor de verlegde Waterleiding Rijn – Kennemerland (WRK). De 259 meter lange boring is onderdeel van de verlegging van 1500 meter waterleidingbuizen vanwege de bouw van het Taatse viaduct en de verbreding van de A2 door aannemerscombinatie Trajectum Novum. De boor heeft een doorsnede van 1,25 meter. Na vier weken kan de leiding (van 1,20 meter dikte) worden aangebracht. De gehele verlegging van de WRK leiding is eind december 2008 gereed. Trajectum Novum bestaat uit Van Hattum en Blankevoort, KWS Infra, Mourik Groot-Ammers en Boskalis.

Reageer op dit artikel