nieuws

Voorburg raaktstatistici CBS kwijt

bouwbreed

Het Centraal Bureau voor de Statistiek verhuist vandaag naar een nieuw onderkomen in de Haagse Vinexwijk Leidschenveen. De bouw heeft een half jaar langer geduurd dan directeur-generaal Van Veen eind 2005 verwachtte. Het werk is uitgevoerd door de bouwers Heijmans en Trebbe. Het U-vormige gebouw aan de Henry Faasdreef is een creatie van de architecten Branimir Medíc, Pero Puljiz en Volker Ulricht. De Heerlense vestiging van het CBS betrekt in de loop van 2009 een nieuw kantoorpand.

Het Centraal Bureau voor de Statistiek verhuist vandaag naar een nieuw onderkomen in de Haagse Vinexwijk Leidschenveen. De bouw heeft een half jaar langer geduurd dan directeur-generaal Van Veen eind 2005 verwachtte. Het werk is uitgevoerd door de bouwers Heijmans en Trebbe. Het U-vormige gebouw aan de Henry Faasdreef is een creatie van de architecten Branimir Medíc, Pero Puljiz en Volker Ulricht. De Heerlense vestiging van het CBS betrekt in de loop van 2009 een nieuw kantoorpand.

Reageer op dit artikel