nieuws

Van Boven via buy out personeel overgenomen

bouwbreed

Kunststoffenindustrie Van Boven en Van Boven Projectbouw in Gorinchem is overgenomen. De huidige aandeelhouders, Schmaal, Heikoop en de familie Jansen hebben hun aandelen overgedragen aan de nieuwe eigenaren die uit de eigen gelederen komen. De nieuwe directie bestaat uit de heren Van der Giessen, Van Os en Mul. Kunststoffenindustrie Van Boven is sinds 1951 actief op het gebied van het ontwikkelen en produceren van kunststof (bouw)materialen. Het bedrijf telt zo’n vijftig medewerkers. Onder de naam Van Boven Projectbouw worden geheel in eigen beheer architectonische daglichtconstructies en industriële lichtstraten geproduceerd en op het werk gemonteerd. Het bedrijf blijft onder de huidige namen doorgaan.

Kunststoffenindustrie Van Boven en Van Boven Projectbouw in Gorinchem is overgenomen. De huidige aandeelhouders, Schmaal, Heikoop en de familie Jansen hebben hun aandelen overgedragen aan de nieuwe eigenaren die uit de eigen gelederen komen. De nieuwe directie bestaat uit de heren Van der Giessen, Van Os en Mul. Kunststoffenindustrie Van Boven is sinds 1951 actief op het gebied van het ontwikkelen en produceren van kunststof (bouw)materialen. Het bedrijf telt zo’n vijftig medewerkers. Onder de naam Van Boven Projectbouw worden geheel in eigen beheer architectonische daglichtconstructies en industriële lichtstraten geproduceerd en op het werk gemonteerd. Het bedrijf blijft onder de huidige namen doorgaan.

Reageer op dit artikel